همکاری در فروش سیم و کابل برق

همکاری در فروش از آن دسته موضوعات در اصطلاح سهل ممتنع است. در ظاهر امری ساده به نظر می آید؛ اما هنگامی که در مورد کیفیت اجرای چنین طرحی به ویژه در حوزه سیم و کابل برق می اندیشیم با نکات ریز و درشت بیشتری مواجه میشویم.

شاید اگر سالها پیش مقوله همکاری در فروش سیم و کابل برق را مطرح میکردیم، خیلی ساده اذهان ما به روش اعطای نمایندگی و احداث دفاتر فروش در نقاط گوناگون سوق مییافت. در عمل هم شیوه دیگری یا به ذهن خطور نمیکرد و یا امکان اجرای آن وجود نداشت. اما اکنون وضعیت چگونه است؟

نگاه متفاوت به موضوع فروش سیم و کابل

فروش سیم و کابل

برخی از صاحب نظران معتقدند دوران تولید محوری گذشته است و از عناوینی مانند پادشاه مشتریست برای توصیف شرایط روز صنعت و تجارت استفاده میکنند. وقتی نگاهی به وضعیت صنعت و بازار سیم و کابل کشور خودمان می اندازیم، متوجه میشویم که این سخن چندان بیراه نبوده و چه بسا دلیل اصلی بسیاری از مشکلات در عدم توجه به آن است.

تعدد تولید کنندگان نه تنها در کشور ما، بلکه در بسیاری از ممالک دیده میشود. هر چند سطح مرغوبیت تولیدات این شرکتها متفاوت است؛ اما به هر روی تراکم بالایی از این منظر وجود دارد. یکی از مسائلی که به دنبال چنین حالتی پدید می آید، کاهش مشتری و فروش است. یا از نگاهی دیگر، مشتریان با گزینه های متعددی رو به رو هستند و جلب توجه و نظر آنها به آسانی گذشته نیست.

راهکار افزایش فروش سیم و کابل

افزایش فروش سیم و کابل

معمولاً در این گونه شرایط چند راهکار از سوی افراد مختلف پیشنهاد میشود. تبلیغات شهری و بیلبوردی، بازنگری در سامانه توزیع و خرده فروشی، کاهش قیمتها از طریق کاهش کیفیت ساخت محصولات، فروش غیرنقدی و موارد مشابه دیگر. هر چند این روشها از نظر هزینه اجرا، سخت افزار و نیروی انسانی مورد نیاز، تفاوتهایی با هم دارند؛ اما در یک موضوع مشترک هستند. این شیوه ها تأثیر مثبت چندانی بر فروش ندارند! پس اگر این گونه است چه کاری باید انجام دهیم؟

شاید در مورد گروههای مختلف سیم و کابل برق راهکارهای مختلفی برای برون رفت از شرایط رکود فروش وجود داشته باشد؛ لکن یک اصل مشترک در این بین وجود دارد. برای ماندن در عرصه تولید و فروش باید شرایط روز را در نظر داشت و قطعاً شیوه های مدیریت فروش گذشته پاسخگوی دنیای امروز نیست. البته این بدان معنا نیست که از فردا تمامی ساختار فروش خود را تعطیل کنیم و همه چیز را از نو بسازیم؛ ولی طراحی یک نقشه دوم یا پلن B ضروری به نظر میرسد. البته اگر هدف ما این است که ضمن رشد فروش، به نام و نشان خود آسیب نزنیم.

همکاری در فروش

استفاده از نیروها و توانمندیهای فرا سازمانی و گسترش ارتباطات بین سازمانی، یکی از راهکارهاییست که بدین منظور پیشنهاد میشود. نظر شما چیست؟ آیا با نکات مطرح شده موافقید یا خیر؟ نامیرا کابل از نظرات و دیدگاه های همکاران، فعالان و صاحب نظران استقبال میکند.